Tek tencerede akşam yemeği
3-4 kişilik
Somon için;
3-4 parça somon fileto
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı limon suyu
1 adet defneyaprağı
Tuz
Karabiber
Sebzeler için;
Havuç
Brokoli
Sebze sosu için;
2 yemek Kaşığı Zeytinyağı
2 yemek kaşığı Limon suyu
Tuz
Yasemin Pilavı için;
1 su bardağı pirinç
1,5 su bardağı su
1 adet Defneyaprağı
Limon kabuğu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Balığınızı baharatlar ile lezzetlendirdikten sonra Evia 60 Dakika Zaman Ayarlı 10 Litre Bpa Içermeyen Buharlı Pişiricinizin en alt katına yerleştirin. Yıkanıp eşit boylarda doğranan sebzelerinizi ikinci katına yerleştirin. Pilav yapma kabınıza ise pirinç, su ve diğer malzemelerinizi ekledikten sonra en üst katına yerleştirin. Buhar haznesinde Grekli miktarda su koyduktan sonra kontrollü olacak şekilde 30 dakika pişirin. Yemekler piştikten sonra sebzeleri sos ile birleştirip tek tabakta servise hazır hale getirin. Pratik ve sağlıklı akşam yemeğiniz hazır.