Türkiye’nin heryerine 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerli ücretsiz kargo fırsatı!
0 0
0
No products in the cart.

Tek tencerede akşam yemeği

3-4 kişilik

Somon için;

3-4 parça somon fileto

1 yemek kaşığı zeytinyağı

1 yemek kaşığı limon suyu 

1 adet defneyaprağı

Tuz 

Karabiber

Sebzeler için;

Havuç

Brokoli

Sebze sosu için;

2 yemek Kaşığı Zeytinyağı

2 yemek kaşığı Limon suyu

Tuz

Yasemin Pilavı için;

1 su bardağı pirinç

1,5 su bardağı su

1 adet Defneyaprağı

Limon kabuğu

2 yemek kaşığı zeytinyağı

Tuz

Balığınızı baharatlar ile lezzetlendirdikten sonra Evia 60 Dakika Zaman Ayarlı 10 Litre Bpa Içermeyen Buharlı Pişiricinizin en alt katına yerleştirin. Yıkanıp eşit boylarda doğranan sebzelerinizi ikinci katına yerleştirin. Pilav yapma kabınıza ise pirinç, su ve diğer malzemelerinizi ekledikten sonra en üst katına yerleştirin. Buhar haznesinde Grekli miktarda su koyduktan sonra kontrollü olacak şekilde 30 dakika pişirin. Yemekler piştikten sonra sebzeleri sos ile birleştirip tek tabakta servise hazır hale getirin. Pratik ve sağlıklı akşam yemeğiniz hazır.